Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Manga: Kigurumi Boueitai

22:54 Keiradaisy 2 Comments Category : , , , , , ,

Manga kigurumi bouetai







                                                                                                                 KIGURUMI BOUEITAI
Tür: Romantik|Fantastik|Shoujo
Yazar: Hoshino Lily
Çizer: Hoshino Lily
Diğer isim: きぐるみ防衛隊; 人偶娃娃防卫队;
Kigurumi Boueitai (Guardians); Kigurumi Guardians
Durum: Devam Ediyor                                                                  


Yakışıklı bir oğlan, güzel bir kız  veeee peluş hayvan kılığında biri -_- Hakka normal bir  kız, oldukça da tatlı özellikle o kafasındaki fiyonk yok mu bitiriyor beni. Hayatı birden değişiyor Hakka’nın diğer dünyadan gelen büyükkk bir peluş hayvan O.O (hani şu tavuk kıyafeti falan giyerler ya ondan ama bu sefer içinde kimse yok) Hakka'nın hayatına giriveriyor. Bir güzel şey ise gardiyan (kız gardiyan oldu) ve peluş öpüştüğündeeeee bu peluş yakışıklı mı yakışıklı bir adama dönüşüyor!!!!  Daha çok yeni bir manga umarım kısa sürede bitmez de
doya doya okurum O.O



mangaNe yapıyorlar bunlar ne ediyorlar diyorsanız napacaklar canımmm çok basit dünyayı kurtarıyorlar. Diğer taraftan gelen kötü yaratıkları kovmakla görevli bunlar. Güçlerine gardiyanlardan sayesinde kavuşan peluşlar, öpüştüklerinde güçlerini gardiyanlardan alıp kendi dünyalarındaki hallerine dönüyor. Okulun başkanı bunları kızımıza ve yanındaki iki kişiye güzel güzel anlatıyor. He unutmadan Hakka bu başkana (ki oldukça tuhaf geldi bana bir şeyler çıkacak altından) vurgun. Vurulmamak elde değil tamam ama siz bir de peluşun dönüşmüş halini görün.
manga
Sevdiğim şeyler neymiş bakalım. Özellikle peluşun konuşamadığından karta yazması ve kızın aptallıklarına yada her yaptığı şeyde ona vurması öldürüyor beni. Tabii ona yardım etmiyor da değil. Bir diğer konu spoiler içeriyor; kızın peluşla banyo yaptığı sahne!! Tamam onun o zamanlar tanıştığı yakışıklı erkek olduğunu bilmiyor ama fark ettiğinde utancından bayılacak hale geliyor. 
manga


Ehem bunlarda, işe ana karakterler. Biri peluş (!) diğeri de Hakka...








RELATED POSTS

2 yorum