Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Çocuk Katiller

19:37 Keiradaisy 0 Comments Category : , ,



Eh her zaman kitabımızdaki gibi masum olamıyor çocuklar ne yazık ki... İşte kanınızı donduracak çocuk katiller:

The Exorcist, to The Shining, The Ring, Orphan, We need to talk about Kevin (Kevin Hakkında Konuşmalıyız) gibi filmelerin ortak bir noktası var, hepsi korkunç ve hepsini de bu korkunçluklarını çocuklara borçlu. Masumiyet simgesi çocukların korku filmi öğesi olması biraz tuhaf gelse de çocuk yaşta yetişkinlerin cesaret edemeyeceği vahşiliklere imza atan çocukların da sayısı az değil. İşte tarihten 10 korkunç çocuk örneği.



Mary Bell

çocuk katil

İngiltere hukuk tarihine geçen ilk çocuk katil. 1968 Mayısında, 11 yaşındayken kaldığı yetimhanede Martin Brown isimli 4 yaşında bir çocuğu boğarak öldürdü. 13 yaşında bir arkadaşının da iş birliği ile cinayetten sonra etrafı dağıtan ve çeşitli notlar bırakan Mary Bell cinayetin faili olarak tespit edilemedi. Bu cinayetten sonra 3 yaşındaki Brian Howe'a işkence yapıp öldüren Bell yakalandı ve yaşı ve psikolojik durumu gereği kasıtsız adam öldürmekten ıslahevine gönderildi. 23 yaşına kadar orada kalan Mary Bell daha sonra hayatını anlatan bir kitap yazdı ve yüklü bir miktar karşılığı bir yayınevine sattı.

çocuk katiller

Mary Bell'in ilk cinayetten sonra bıraktığı notlardan biri: "Cinayet işledim ve bu sebeple geri dönebilirim."

Barry Dale Loukaitis

çocuk katiller

Barry Dale Loukaitis kovboy kılığında okula gelip matematik sınıfına kurşun yağdırdığında sene 1996'ydı. Ateş ederken "Şimdi metematiğin a.k. işte" (“This sure beats the hell out of Algebra.”) diye bağırdığı rivayet ediliyor. Loukatidis'in açtığı ateş sonucu iki sınıf arkadaşı ve matemetik öğretmeni hayatını kaybetti. Beden eğitimi öğretmeninin genç katilin elindeki silahı boğuşarak almasıyla sona eren trajedi, Amerika'da geçtiğimiz hafta da yaşanan okul katliamlarının başlangıcı sayılıyor.
Pearl Jam'in ünlü Jeremy şarkısından da etkilendiği söylenen Barry Dale Loukaitis ömür boyu hapis + 205 sene ile cezalandırıldı.

Jesse Pomeroy

çocuk katiller

Jesse Pomeroy kendinden küçük 4 çocuğu kaçırıp işkence yaptığı gerekçesiyle tutuklandığında 11 yaşındaydı. Islahevine gönderilen Pomeroy 21 yaşına kadar orada tutulması gerekirken bir buçuk yıl sonra iyi hali gözetilerek salıverildi. Ne yazik ki cinayetler de bundan sonra başladı. Önce küçük bir kızı sonra 4 yaşında bir çocuğu işkence edip öldürdü. Polisler şüpheli olarak yakaladıklarında Pomeroy'a cinayetleri işleyip işlemediğini sordular. Cevabı " Öldürmüş olabilirim" oldu. Ömür boyu hapis cezası alan Pomeroy 72 yaşında hapishanede öldü.

Jon Venables ve Robert Thompson

çocuk katiller

Jon Venables ve Robert Thompson çocukların bir yetişkinden daha vahşi olabileceklerinin kanıtı. Jon ve Robert 2 yaşındaki James Bulger'ı annesinin bir kaç saniyelik dalgınlığından faydalanıp kaçırdıklarında sadece 10 yaşındaydılar. Minik çocuğu dövdüler, işkence ettiler ve öldüğünden emin olduklarında bir tren rayına bıraktılar.

William York

çocuk katiller


1748'da 10 yaşındaki William York beş yaşındaki Susan Mayhew'i asık suratlı ve sevimsiz bulduğu için öldürdü. 
Ölüm cezasına çarptırılmasına rağmen o yaşta bir çocuğu idam etmeye cesaret edemeyen yönetim, çocuğu affetti ve donanmaya kaydettirdi. Askere yazdırma ve Avustralya'ya gönderme o zamanlar ne yapılacağı bilinmeyen suçlulardan kurtulmanın en popüler yoluydu.

Eric Smith

katil çocuklar


Eric Smith 4 yaşındaki Derrick Robie'yi kaçırdığında 13 yaşındaydı. Zavallı çocuğa işkence yapıp öldüren Smith tek başına böyle bir suç işleyen ilk örnek. Ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Smith'i bu kadar korkunçlaştıranın kızıl saçları ve kocaman gözlükleri yüzünden sürekli aşağılanması olduğu söyleniyor.

Lionel Tate

katil çocuklar


Lionel Tate annesinin bakmakta olduğu 6 yaşındaki kızı öldürdüğünde 12 yaşındaydı. Önce tvde gördüğü güreşçileri taklit ettiğini söyleyen Tate ifadesini sık sık değiştirdi. Ömür boyu hapis cezasına çarptırıldıktan sonra 10 sene hapishanede kaldı. Cezası düşürüdü ve salıverildi. Ama sadece kısa bir süreliğine. Bir pizzacıyı silahla soymaktan 30 sene ceza aldı ve hapishaneye geri döndü.

Jasmine Richardson

çocuk katiller

Jasmine Richardson annesini, babasını ve küçük kardeşini öldürdüğünde 12 yaşındaydı. Sebebi ise ailesinin 23 yaşındaki erkek arkadaşıyla görüşmesini yasaklamış olmasıydı. Korkunç eylemini erkek arkadaşıyla beraber gerçekleştiren Richardson hapishanedeki cezasını tamamladı ancak şimdi bir akıl hastanesinde tedavi altında.

Alyssa Bustamonte

çocuk katiller

Cuma okul çıkışı bütün arkadaşları evlerine, parklara, eğlence alanlarına dağılırken Alyssa Bustamonte ormana gitti ve 2 mezar kazdı. Mezarların iki erkek kardeşi için olduğu daha sonra ortaya çıkacaktı. Ancak kurban kardeşlerden biri değil Bustamonte'nin talihsiz komşusu 9 yaşındaki Elizabeth Olten oldu. Olten'ni kaçırıp öldürmesi sadece 45 dakika almıştı. Üstelik polister Bustamonte'nin ustalıkla sakladığı mezarı da kendisi gösterene kadar bulamadılar. 15 yaşında katil olan Bustamore neden bu cinayeti işlediği sorusuna "Öldürmenin nasıl bir duygu olduğunu merak ettim" diye cevap verdi.

Graham Young

çocuk katiller

Graham Young kimyaya ama özellikle zehirlere çok meraklı bir gençti. Tüm ailesini zehirlediğinde ve üvey annesinin ölümüne sebep olduğunda 14 yaşındaydı. Uzun zaman hastanede tedavi altında tutalan Young 23 yaşında salındı. İş olarak kendisine laborantlığı seçti. Böylelikle talyum maddesine de kolay ulaşım sağladı. Talyum insanları kolayca zehirleyen ve ölüm ya da kalıcı sinir sistemi bozukluklarına sebep olan bir madde. Yaklaşık 70 iş arkadaşını zehirleyen Young ikisini de öldürdü. 4 kere ölüm cezasına çarptırıldı ancak 42 yaşında hapishanede öldü. Kendisini zehirlediği iddia ediliyor.

Kaynak: onedio.com
Kaynak: ranker.com

RELATED POSTS

0 yorum