Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Believe

06:55 Keiradaisy 1 Comments Category : , ,



dizi



  Kendime yeni bir diziye başlamamam gerektiğini defalarca söyledim… İlk önceliği sınavlara                                              ver dedim… Ama işte burada yeni dizim Believe ile karşınızdayım.

Believe süper güçlere sahip ufak bir kızın iyiler ve kötüler arasındaki mücadelesini anlatıyor. Bo 2 yaşından beri özel güçlere sahip bir kız. Şu anda 10 yaşında ve herkes onun peşinde.

Kötü taraf – en azından benim için kötü olan taraf – kızı kaçırıp devlet malı yapma isteğinde. Sonuçta süper güçlere sahip birinin karşısında hangi ülke durabilir ki? İyi olan tarafımız ise çocuğun ne şekilde kullanacağını keşfeden ve onu bunlardan uzak tutmak için kaçıran Winter’ı takip eden taraf oluyor. Arada polisler de kaynıyor tabii çünkü kızımızın koruyucusu cinayetten dolayı idam edilecek olan bir adam. Kendileri suçsuz olduğunu dile getiriyor ve ben de Winter gibi ona inanıyorum. Bu koruyucumuz, Winter ile anlaşma yaparak hapisten kaçtı ve artık tek bir işi var. O da Bo’yu korumak.

Bu arada Bo’nun ne gibi güçleri var derseniz; zihin okuyabiliyor, eşyaları oynatabiliyor hatta geleceği görebiliyor. William (koruyucu) ile çıkacağı kaçış yolculuğunda bir sürü kişiye yardım etmekten de geri kalmıyor.




birkitapdelisibirkitapdelisi

birkitapdelisibirkitapdelisibirkitapdelisi


birkitapdelisi






















-spoiler-


En başta neden bu adama koruyuculuk için güvendiler desem de yeterli açıklamaları varmış meğersem. Sonuçta kızını babasından daha iyi kim koruyabilir ki? Bo gibi güçlere sahip anne ile William bir zamanlar beraberlermiş, bu işe girince kadın adamdan ayrılmış… Yani tahmin ediyorum ki William’ın bu olaylardan hiç haberi yok. Winter’ın ona söyleyeceği ise hiç yok.

-spoiler-

birkitapdelisibirkitapdelisi












Annemle oturduk şimdi bu diziyi izliyoruz. İlk bölümler gayet iyi gidiyor. Yeni diziler, bitecek olan ya da çoktan finalini verdiğim dizilerimin yerini tutar mı bilemem ama bekleyip göreceğiz…


Bu bitecek diziler arasında Supernatural’da var L Ama 20. Bölümde yan serinin de sinyalini vermiş oldular. Şekildeğiştirene bitmiş olsam da Supernatural tadı verir mi bilmem.


RELATED POSTS

1 yorum

  1. İptal olmasına rağmen, izlemekten pişman olmadığım nâdir dizilerdene birisi.

    YanıtlaSil