Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Yeni Çıkan - Yakında Çıkacak Kitaplar 2#

02:56 Keiradaisy 2 Comments Category : , , , , , , , , , , , ,



Birbirinden güzel kitaplar ön sipariş ile okuyuculara sunuldu. Her ne kadar bu kadar kitap çıktığı için neyi alacağımı şaşırsam da bu kitapları da kesinlikle almam gerektiğini düşünüyorum! Umarım hepimize yüklü bir para çıkar da istediğimiz tüm kitapları alabiliriz.



"O" (Sansürsüz Tam Metin)            
İlk kitabımız sansürsüz yayınlanan "O". Küçüklüğümün kabusu palyaço tüm korkunçluğu ile geri döndü. Diğer kitaptan farkı ne derseniz bu 1000 sayfa O.O  Bizdeki 400 sayfa beni kabuslara düşürmüşken bunu tahmin bile edemiyorum. Bir an önce almam lazım. 

stephen kingKüçük bir Amerikan kasabası olan Derry'yi diğer kasabalardan farklı kılan şey, kanalizasyon mazgallarının altındaki dehlizlerde yaşayan, kendini kimi zaman kâbuslarda, kimi zaman da gerçek hayatta gösteren bir yaratığın, insanları kendi karanlık dünyasına çeken esrarengiz bir gücün varlığıdır. Bu korkunç yaratıkla uzun yıllar önce savaşıp ardından kasabayı terk eden ve kendilerine yeni bir hayat kurmuş olan yedi çocuk, artık birer yetişkin olmuş ve yaşadıkları dehşet dolu günleri unutmuşlardır. Ancak, anılarının derinliklerine gömülen yaratık yıllar sonra yeniden harekete geçince, onunla bir kez daha hesaplaşmak zorunda kalırlar. Geçmişte kalan kâbuslar, şimdiki zamanda korkunç bir gerçeğe dönüşmüştür artık. Stephen King'in yazımını dört yılda tamamladığı ölümsüz başyapıtının sansürsüz ve eksiksiz metnini okurken tam da Daily Express'in tarif ettiği gibi, kendinizi O'nun karanlık dünyasında hissedeceksiniz.           




Sonsuz Ruh
Beklenen serinin üçüncü kitabı geldi. Bana da almam gereken bir seri kitabı daha çıkmış oldu.
Kopmuş Bir Ruh, Aşk Ve Sonsuzluk

jodi meadowsRuhlar Yılı, dünyanın derinlerinden gelen, kulakları sağır edici bir gümbürtü ve çatırdamayla başladı. Ve bu gelecek korkunç günlerin ilki. Ana yeniruhların güvende olmadıklarını biliyor. Kalp'ten bir an önce kaçmaları gerek. Ama arkadaşları ona güvenip, onun yanında yer alacaklar mı?Ana emin olamıyor. Kaldera patlayacak ve bu, Ruhlar Gecesi'nde olacak. Peki ya sonra? Yeniruhların gücünü alıp eskiruhları yeniden dünyaya getiren Janan durdurulmalı yoksa "son" gerçekten gelecek. Jodi Meadows, Ruhsuz ve Yeniruh'tan sonra Sonsuz Ruh ile reenkarnasyon üzerine yazılmış en romantik ve etkileyici macerayı inanılmaz sürprizlerle sonlandırıyor.




Gölgeler
Melek temalı bir kitap daha!!! Oldukça az olduklarını düşünüyorum.

paula westonGaby Winters yaklaşık bir yıl önce ikiz kardeşi Judeu bir trafik kazasında kaybetmişti. Kazadan sonra bedeni iyileşmişti ama acısı hâlâ ilk günkü gibi tazeydi ve kâbusları bitmiyordu: Her gece kâbuslarında iblislerle ve cehennemin diğer yaratıklarıyla savaşıyordu.
Ve sonra karşısına Rafa çıktı. Rafa, sadece kâbuslarında sık sık gördüğü çocuk değildi, aynı zamanda ikiz kardeşi Judela da bir geçmişleri olduğunu iddia ediyordu. Gaby, hayatı ve kendi hakkında bildiğini düşündüğü gerçeklerin sadece birer yalan olduğunu kabul etmek zorunda kalmıştı ve bulması gereken gerçekler kâbuslarındaki gölgelerde gizliydiler. Rafa kimdi? Refaimler kimlerdi? Ve en önemlisi Gaby kime güvenebilirdi?

                




stephen king
Bay Mercedes
Stephen King’in bu romanının da harika olacağına eminim.

Bakalım bu oyunda kim av, kim avcı olacak?
BILL HODGES: emekli polis
BRADY HARTSFIELD:Bill Hodges'un asla çözemediği cinayetlerin faili.
Şimdi bir kez daha büyük bir oyunda karşı karşıyalar. Dünyanın en çok satan yazarı Stephen King'den zamana karşı yarışan yüksek gerilimli bir roman.








kim karrYeni Bir Başlangıç
Ya "Hayatta bir kez" olabilecek bir şey için ikinci bir şansınız varsa? Trajediyle dolu geçmişi Dahlia Londonın ruhunu tamamen parçalamıştı. Mutlu son onun için bir hayalden bile uzaktı. Ama ya yeni bir başlangıç şansı olsaydı?
Wilde Onesın solisti River Wilde, Dahlianın hayatına yeniden girdiğinde, ilişkilerini ateşleyen güç, geçmişte engel olunan duyguların da etkisiyle fazlasıyla yoğundu. Dahlia, geçmişin izleri ve yeni hayatı arasında bocalarken hissettiği acı yavaş yavaş hafifliyordu ama suçluluk duygusundan kurtulamıyordu. River, onun kurtarıcısı olmak istiyor, onu yeniden hayata döndüren adam olmak için her şeyi yapıyordu. Ama peşlerini hiç bırakmayan bir geçmişle, kendilerine yeni bir gelecek kurabilecekler miydi?





Kıyamet Az Sonra
İsveç death metal tarzına uyarlanmış bir Kuğu Gölü Balesi performansı
charlie humanBaxter, Örümcek ismini verdiği, gizli işler üzerinden ticaret yapan çetesi ve kız arkadaşı Esme arasında geçen hayatından fazlasıyla memnundur. Dağ Katili adındaki bir kaçağın ortaya çıkmasıyla eş zamanlı olarak, kendisini ne kadar kaptırdığını fark etmediği Esme kaçırılınca hayatı adım adım çöküşe geçer. Bu olaydan sonra kendisini ve çevresini -yeniden- tanımaya başlayan Baxter, Esmeyi kurtarmak için yanına her haliyle doğaüstü olan ödül avcısı Ronini alıp zombilerin, örümceklerin, kargaların ve molotofların bir an bile eksik olmadığı, karanlık ve fazlasıyla eğlenceli bir maceraya atılır. Neil Gaimanın hayal gücünü, Charles Bukowskinin üslubuyla birleştirip, bir Quentin Tarantino filmininin kaosunu zihnimizde canlandıran Charlie Human; tuhaf kurguyla şehir fantazyasını iç içe geçirip büyüyü, okultü ve mitolojiyi ustaca kullanarak kıyameti ayağımıza kadar getiriyor.Kıyamet kapıda. Kıyamet Az Sonra!




RELATED POSTS

2 yorum

  1. Yeni Bir Başlangıç ve özellikle Gölgeler çok ilgi çekici. Melek temalı kitaplar daha çok olmalı bence de. Şu Ruhsuz Serisi'ne de bir türlü başlayamadım! Merak ediyorum ama alamadım hala, olumsuz birkaç yorum beni durdurdu. Ama kapaklar bir harika gerçekten! Bilgilendirici yazı için teşekkürler, çok iyi oluyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğine sevimdim :) Ruhsuz benim çok hoşuma gitmişti konusu ilgi çekici üstelik dediğin gibi kapakları harika. Daha ikinci kitabı okuma fırsatım olmadı ama :D Gölgeleri ben de çok merak ediyorum bir de ayracına bittim onun kanat şeklinde :D

      Sil