Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Azap - Lauren Kate

20:09 Keiradaisy 0 Comments Category :



Düşüş serisinin 2. kitabı Azap ile devam ediyor. Yasak, ölümsüz, uğruna ölünecek bir aşk...
Daniel ve Luce aralarına mesafe koymak zorunda. Fazla üzülmeyin sadece birkaç haftalığına. Luce'un peşine düşmemeleri için bulunmaması gerek, Daniel ise onlar için havai fişek niteliğinde. Bu yüzden de Luce yeni okuluna başlarken tek başına kalıyor hem de Nefilimlerle birlikte! 
Luce'un okulu çok rahat ve oldukça hoş. Ama Luce buraya ilk başlarda pek ısınamıyor. Sonuçta onun tek istediği Daniel ile birlikte olmak. Üstüne üstlük sinir bozucu oda arkadaşı da bu okulu sevmemesinin nedenlerinden biri. 
Luce'u bu kitapta bir sınav bekliyor. Daniel gerçekten onun tek aşkı mı? Daniel'i gerçekten tanıyor mu? Tüm bunları yaşamaya değer mi? Üstelik karşısına çıkan iyi ve nazik Miles aklını daha da karıştırıyor. Yanına gelip, ona Daniel'in hiç bilmediği kötü hallerini gösteren duyurucular da buna eklenince Luce'un bir karar verme zamanı geliyor. Aşk her şeye değer mi?

 
-spoiler- Luce aslında tüm Nefilimler tarafından tanınıyormuş da haberimiz yokmuş. Hatta fan kulübünü oluşturmak isteyenler bile var. Ayrıca Daniel'in Luce ortalarda yokken boş durmaması da sinirlerimi geren bir durum ama bunun için onu suçlayamam. Luce bunu öğrendiğinde, Daniel'da sürekli kavga çıkarmaya ve uzak durmaya meyilli olup hiçbir şey anlatmadığı için Luce ne yapacağını şaşırıyor. Ama bu Miles'ı öpüp Daniel'ı üzmeye değer mi?  HAYIR! -spoiler-


Kitabın yine nasıl bittiğini anlayamadım zaten. Çok çabuk bitiyorlar! Kitapta Cam pek fazla gözükmüyor ama olduğu kadarıyla da yetiniyorum ben. 




 Bu arada Roland siyahiymiş benim haberim yok -_- 


                                Arka kapak

AŞK ASLA ÖLMEZ 
BAĞIMLILIK YARATAN 
DÜŞÜŞ SERİSİNİN İKİNCİ ROMANI AZAP OKURLARINI MACERANIN DAHA DA DERİNLERİNE ÇEKİYOR...

Cennetten kovulan bir melek olan erkek arkadaşı Daniel'dan ayrı kalan Luce için hayat cehennem azabından farksızdır. Birbirlerine kavuşmaları sonsuzluk kadar uzun sürmüştür ancak Daniel ona gitmek zorunda olduğunu söyler. 
Daniel Luce'u öldürmek isteyen ölümsüzleri - Sürgünleri - yakalayana dek geri dönmeyecektir. Luce'u Kalifornia'nın kayalık kıyı şeridindeki bir okula, sıra dışı yeteneklere sahip öğrencilerin, düşen meleklerin ve insanların çocukları olan Nefilimlerin bulunduğu Shoreline'a gizler. 
Shoreline'da Luce gölgelerin ne olduğunu ve onları önceki hayatlarına açılan bir pencere olarak nasıl kullanacağını öğrenir. Luce kendisini geliştirdikçe, Daniel'ın ona her şeyi anlatmadığına dair şüphe duymaya başlar. Daniel ondan bir şeyler gizlemektedir... Tehlikeli bir şeyler. 
Ya Daniel'ın çizdiği geçmiş tam olarak doğru değilse? Ya Luce'un başka biriyle birlikte olması gerekiyorsa? 

"Gizemli, romantik ve kesinlikle göz kamaştırıcı."
SUN





                  ALINTILAR

"Tipik Daniel. Her zaman pis işleri bana bırakıp bir kenara çekilir."

"Şaşırmalı mıyım bilmiyorum," diye takıldı ona Daniel. "İki günlüğüne kanatlarımın altından çıkmana izin veriyorum ve başka bir çocuk seni kapmaya çalışıyor."

"B-bu..." Kekeliyordu. "Bu... Bunun hayallerimdeki araba olduğunu biliyor muydun?"
"Dahası var." Daniel kahkaha attı. "Bu bir zamanlar senin arabandı."

"İşte sana melekler hakkında az bilinen bir gerçek: Bizden çok iyi yastık olur."

"Ne bekliyordun? Sırf Lucinda Price olduğun için dekanın makamını boşaltmalarını mı?"

"...Bahse girerim onu daha çok istiyorsundur! Ya aniden alev almana ne demeli!"..."Küçükken annem bana bu hikayeyi anlatırdı."

"Neden kıskanasın ki?"
"Çünkü..." dedi Luce'un sırtını sıvazlayarak. "Dans kartın dolu. Hem de ebediyen."

"Saçlarına ne yaptın?"

Cam ona baktı. "O öldü, Luce. Puf oldu. Gitti."

"Bir şey değil.
Luce arkasını döndü. "Ne için?"
Cam sırıtarak gaza bastı. "Hayatını kurtardığım için."

"Düştüğünde seni her zaman yakalarım."

"On yedi seneliğine ortadan her kaybolduğunda Daniel'in sinek avladığını mı sanıyordun?..."

"Ayrılıyor muyuz?"

"Peşimdekiler kim Arriane?" Luce'un sesi titriyordu.
"Birçok insan, bebeğim."

"Tarihi kazananlar yazar," diye mırıldandı.






RELATED POSTS

0 yorum