Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

The Crazy Ones'ı İzlediniz Mi?

23:14 Keiradaisy 0 Comments Category :


    Fragmanını izlediğim ve çok hoşuma giden The Crazy Ones'ın  pilot bölümü yayınlandı. Oscar ödüllü Robin Williams dizide başrol oyuncusu. Zaten o varsa dizinin çok iyi olması beklenir haliyle. Okuduğuma göre dizi tek kamerayla çekilmiş. Dizide ayrıca Buffy the Vampire Slayer dizisiyle tanıdığımız Sarah Michelle Gellar , sizi bilmem ama benim The New Adventures of Old Christine'den tanıdığım Hamish Linklater ,Mad Men, Political Animals, Shameless'da oynamış olan James Wolk ve Amanda Setton (Gossip Girl'de rol almıştı.)  yer alıyor.
    20 dakikalık dizi su gibi akıp gitti. Birde Kelly Clarkson üstüne bal şeker oldu. İlk bölüme bayıldım diğer bir deyişle.
   Konuya gelecek olursak davranışları tahmin edilemeyen, sıra dışı düşünceleri olan ve bir o kadar da zeki olan reklam dahisinin hikayesi yer alıyor. Patron olmasa kesin kovulacak bir tip. Kızı ise Simon'ın (Robin W.) tam zıttı ve babasına annelik görevi yapmakta.(Simon kızına çok değer veriyor.) Ekipte enerjik ve her istediğini yaptırabilecek bir karakteri olan sempatik Zack (James W.), çalışkan Andrew (Hamish L.), güzel asistan Lauren (Amanda S.) da var. Ekiple beraber Simon reklamlarını satmaya devam ediyor.Ve diğerleri de seve seve reklamlarını alıyorlar.
  Dizinin ilk bölümüyle kalbimi çalan The Crazy One umarım bu hızıyla devam eder ve bizi hayal kırıklığına uğratmaz.

   




RELATED POSTS

0 yorum