Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Başsız Süvari Geri Döndü!!!

20:28 Keiradaisy 0 Comments Category :


       Sizi bilmem ama ilk defa Sleepy Hallow'u izlediğimde adamın dişlerini törpülemesine çok gülmüş akşamda gıcırdayan tahta evde uyuyamamış sabahlamıştım... Şimdi dizi olarak uyarlanan Sleepy Hallow'da da çocukluğumda yaşadığım o korkuyu tekrar görmek istedim ama olmadı. Öncelikle şeytana verdikleri şekil pek hoşuma gitmedi. Ya hiç göstermeselerdi biz hayal etseydik ya da tam bir şekil halinde gözükseydi çok daha iyi olurdu. Daha çok şeytana benzeyen buğulu bir et yığına benzemiş... 
       Diğer yandan dizi çok hoşuma gitti. Bir supernatural havası var. Aynı olur mu bilemem ama konusu çok hoşuma gitti.
       Dizinin konusu ise: 250 yıllık bir uykudan uyanan Ichabod Crane kendini bizim zamanımızda buluyor. Tabii ilk bir panik oluyor. Sizde nerden çıktığını bilmediğiniz arabalar görseniz siz de korkardınız. Yani dizide Sleepy Hallow (Başsız Süvari) hikayesini günümüze uyarlamışlar.
        18. yüzyıl zamanında Ichabod Crane, işlediği cinayetlerle korku salan Başsız Süvari’yi durdurmuş ama savaş günümüzde yeniden başlamıştır, çünkü ikisi birden yüzyıllar sonra dirilmişler. Ichabod artık daha farklı ve daha tehlikeli olan düşmanına karşı olduğu bu yolda, Sleepy Hollow’da görev yapan dedektif Abbie Mills’e yardım etmekte. 

RELATED POSTS

0 yorum