Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Resurrection

19:53 Keiradaisy 1 Comments Category : ,



Resurrection yani Dirilme yeni vizyona giren dizilerden biri ve oldukça tutulacağını düşünüyorum.



8 yaşında olan Jacob aslında 32 yıl önce bir nehirde boğularak ölmüştür. Şimdi ise ailesinin yanına gelmiştir. Her şey yerli yerindedir. Dna testi tutmakta, Jacob şimdi yaşlı bir çift olan ailesini tanımaktadır. Tek sorun Jacob'ın yıllar sonra nasıl dirildiğidir. 


İlk bölümü izledim ve gerçekten çok etkileyici. Senelerdir ölmüş olduğunu bildiğin çocuğunun kapıda belirmesi oldukça sarsıcı bir olay. Kabullenmek oldukça zor bir durum ve dizideki her karakter bu karmaşıklığı çok güzel bir şekilde yansıtmış.

-spoiler-
 Dizinin ilk bölümünü özetleyecek olursam:
Jacob kendini Çin'in uzak bir köyünde buluyor. Daha doğrusu uyanıyor. Yetkililer onun Amerikalı olduğunu tahmin edip onu direk Amerika'ya getiriyorlar. Martin yani şu anda ondan sorumlu olan kişi kendi içgüdülerine kulak veriyor ve çocuğu ailesinin olması gereken yere götürüyor. Ailesi ise gerçekten orada. Tabii aradan geçen 32 yılı saymamak lazım. İlk başta şok olsalar da Jacob gerçekten onların çocuğu...


Bir diğer gizemli olay ise Jacob nehirde boğulduğu zaman, teyzesi onu kurtarmaya çalışıyor ve suya düşüp  hayatını kaybediyor. Ama Jacob olayları çok farklı bir açıdan anlatıyor ve teyzesini nehirde gördüğünü, onu kurtarmaya çalışırken suya düştüğünü ve öldüğünü söylüyor. Gizemli bir adam gördüğü son şey oluyor.

Dizinin sonlarında ise daha şok edici olaylar meydana geliyor. Ölmüş olması gereken biri daha diziye katılıyor.

-spoiler-



Diziler daha ilk bölümünde ve güzel olunca insanın ilk başta izleyesi gelmiyor. Sonuçta çok az!!! Diğer bölümleri  sabırsızlıkla bekliyorum. Belki bölümler geldikçe yazımı güncellerim, belli olmaz. Şu anda ikinci bölümü de yayınlanmış bulunmakta. İyi seyirler.






RELATED POSTS

1 yorum