Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

2. Gezgin Kitap Kardeşliği ile Blog Turu 1. Gün - Sevgililer Günü Kitap Tanıtımı ve Çekiliş

13:06 Keiradaisy 1 Comments Category : ,



2. Gezgin Kitap Kardeşliği ile Blog Turu olarak Harlequin'i misafir ediyor ve bu harika aşk romanını sizlere sunuyoruz. (ノ≧∀≦)ノ



Turun ilk gününde kitabı ve yazarları tanıtacağız. (Çok resmi mi konuşuyorum?)

Tamam başlıyorum. Kitabımız toplamda 3 romandan oluşuyor ve  3 ayrı yazar tarafından yazılmış. Yani tam ama bu bitti keşke daha olsaydı derken diğer romana başlıyorsunuz. ( ˘ ³˘)❤




Yukarıda ki resim kısaca kitabın özetini oluşturuyor (direk arka kapaktan aşırdım he he he ).
Şimdi yazarları tanıma sıramız geldi. Daha sonra da çekiliş (ノ・o・)ノ



İlk romanımız Barbara Dunlop tarafından yazılmıştır. Peki kimdir bu Barbara?
Barbara Dunlop USA Today bestseller yazarı (en çok satanlar) 2000 yılında ilk kitabını Harlequin ile yayınlamıştır. Bu zamandan beri de Harlequin için 30 kitap yazmıştır. 
Romantik yazardan beklenileceği gibi lise aşkıyla evlenmiş ve rüya gibi bir yerde yaşamaktadır. (; ̄д ̄)Çok kıskandım şu an daha fazla yazmıyorum.



İkinci romanımız Aşkın Rolü ve yazarımız da Nicola Marsh yine bir USA Today bestseller yazarı. Daha çok yetişkin ve genç yetişkin kitapları yazıyor. Ayrıca 45 kitabı yayınlanmış ve dünyada 5 milyon kopya satmış! Bir sürü de ödül kazanmış kendileri. 
Yazarımızı merak ediyorsanız kendisine blogundan yazabilir, tweet atabilirsiniz. Facebookta yazışan ve emaillerinize cevap veren bu tatlı bayanın kitabını okumayı unutmayın.


Romanlarında en büyük sayıyı yakalayan (60 roman!) yazarımız
Jessica Hart'ı kutlarım. Kitabımızda Peri Masalı'nın yazarı kendileri.
Jessica hiçbir zaman yazar olmayı düşünmemiş. Daha önceleri hemşire olmak istesede herkes ona doktorlarla kavga edeceğini ve berbat bir hemşire olacağını söylemiş (Ne büyük destek ama! Kızdım çünkü bana da aynısını söylemişlerdi...)
Bir kitap hayatınızı değiştirebilir. Bir gün okuduğu kitap sonucu üniversiteye dönmeye karar vermiş. Her zaman yazmakta iyi olmuş ama buralara gelmesi kolay olmamış. 3 kez yayınevleri tarafından reddedilmiş. 
Daha sonra Londra'dan York'a gelen yazar burada kimseyi tanımıyormuş ve ilk gördüğü evi satın almış (hala da bu evde kalıyor). Ph.D'sini de 2000 yılında tamamlamış. 
Şimdi çoğu zamanını kedisi Douglas ile York'ta geçiriyor. Hiç evlenmemiş ama bir sürü ilişki problemi biliyor ve bunlara mutlu son getirmeye çalışıyor. 
İlk zamanlar ne kadar yazarlığı para için yapıyor olsa da şimdi romantik kitap yazarı olmasından gurur duyuyor.


Çekilişe katılmayı unutmayın!

a Rafflecopter giveaway

RELATED POSTS

1 yorum