Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Gezgin Kitap Kardeşliği ile Blog Turlari #23 "Vahşi" || Kitap Yorumu

15:59 Keiradaisy 3 Comments Category : , , , , , ,


Senden nefret ediyorlar, Senden korkuyorlar... Çünkü sen bir cadısın, Yarı ak yarı kara Önce seni bir kafese kapattılar, Sonra da dünyanın en güçlü cadısını öldürmeye Yolladılar: Babanı... Şimdi kendinden başka kimseye güvenemezsin. Olumlu şeyler düşünmelisin. Mesela annalise'i düşünebilirsin. Geceleri ne yaptığını unut. Hayır değişmiyorsun, bunu aklından çıkar. Kimsede olmayan armağanın senı benzersiz Kılıyor ve güçlü... Nathan serinin ilk kitabında gerçek bir Bas belasıydı; şimdiyse tam bir vahşi. Bir de şu sesleri susturabilsen. Tıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıstıs tıstıstıstıstıstıstıs



"Kederli ruhumun göğsünü ürperttiğini, ve hıçkırıklarla boğazından yükseldiğini hissedeceksin" Nathan, Vahşi ile geri döndü gençler! Ilk kitabı büyük bir zevkle ve severek okudum. İlk cadı kitabım değildi ama kesinlikle en iyisiydi.
İlk kitapta Nathan'ın cadı yolunda ilerlemesine şahit olmuştuk. Kitabın sonunda ise Nathan artık tam bir "cadı" oldu ve ikinci kitapta da bu cadılığının eksilerini görüyoruz. Birden bire kanlar içinde uyanmak gibi Nathan'ın hatırlamadığı bazı şeyler var. Bunun yanında peşine takılan avcılardan kaçmak ve yakın arkadaşı Gabriel'i bulmak zorunda. Sevdiği Kızı kurtarmak için yapacağı şeylerden bahsetmiyorum bile. Hatırlarsanız kitapta Mercury kızı uykuya yaptırmıştı ve uyandırmazsa bu uyku gerçek bir ölüme dönüşecek.
Her ne kadar Dex'in kağıt kalitesine laf edilse de benim çok hoşuma gitti sayfaların ince olması. Bu sayede çantamda fazla ağırlık yapmadı ve dört yüz elli altı sayfalık kitap ip ince.

Çantamda en ufak bir kıvrılmada yaşamadı kitapcığım. Kapağa zaten bayıldım. Çok canlı bir yeşil! Kapağın üstündeki şekil olsun yazılar olsun hepsi güzel olmuş arkadaş. "İçindeki hayvanla savaşma. Onunla yaşa. " lafı orijinal kapakta var mı bilmiyorum ama kim akıl ettiyse onu tebrik ederim. Çok akılda kalıcı bir söz olmuş ve okudukça gülümsememe neden oluyor.
İlk kez Dex'in bir kitabının turunu yapmış olduk. Her ne kadar internet sorunu yaşasamda ben bu turda çok eglendim. Yeni bir kitap aşkı edindim! Nathan'ı vermem kimselere.


Son söz olarak internetim olmadığı için telefondan yorum girirsem çok zorlanacağım için daha ben demeden bana yardım eden Elif'e teşekkürler grin ifade simgesi öpüyorum onu. Bodrum'dan herkese selamlar. (Anamgillere el sallıyorum)


a Rafflecopter giveaway

RELATED POSTS

3 yorum