Harmony Clean Flat Responsive WordPress Blog Theme

Kitap Tanıtımı: Yağmur Yağarken

17:37 Keiradaisy 7 Comments Category : , , ,

  Eser Adı
: YAĞMUR YAĞARKEN
Yazar
: LISA DE JONG
Yayınevi
Sayfa Sayısı 
: GO!
: 400



Hayatım bir gecede sonsuza dek değişti.

Beau benim ilk aşkımdı. Sonra her şey altüst oldu. Artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Ona nedenini söyleyebilsem keşke. Ama söyleyemem. Hiç kimseye söyleyemem. Ona ne kadar ihtiyacım olduğunun farkında bile değilmişim. Ta ki gidişiyle yapayalnız kalana kadar.
Sonra Asher Hunt çıkageldi. Büyüleyici bakışları ve muzip gülümsemesiyle... Herkes ondan uzak durmamı söylüyordu. Oysa onun tek yaptığı beni esir alan acılarımı dindirmekti.
Ben, kaderimin o yağmurlu gecede mühürlendiğini sanıyordum ama Asher bana bunun sadece yeni bir başlangıç olduğunu gösterdi. Beni kurtardı. Bana yeniden umut verdi.
Ama şimdi hayatım bir sır yüzünden bir kez daha altüst olmak üzere…  

RELATED POSTS

7 yorum

  1. Bi kere de adam gibi bi kitap okuyun siz kızlara söylüyorum gerçek hayatı anlatan, hayaller aleminde gitmeyen,yalan,ve hiç olmayacak olan olayları anlatmayan romanları...Kendinizi 'kitap delisi'olarak nitelendirebilirsiniz belki ancak böyle romanlar benliğinize bi şey katmaz,katamazlar;sadece zaman geçirmek için kullanılabilir o kadar, o da sonuçta boşa zaman kaybından başka bi şey elde edemezsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onur Bey istediğim kitabı okurum, istediğim kitaptan istediğim birikimi alabilirim. Beni yargılamak ne size ne de başkasına düşer. Yaşadığım hayatı bilmeden böyle bir yorumda bulunmak anca hayal gücü yeterince gelişmemiş, dar fikirli, kendini bir halt sanan birinden gelebilir. Size daha uzun uzun açıklama yapabilirim ama anlayacağınızı sanmıyorum. Madem beğenmiyorsunuz gidin istediğiniz kitabı okuyup benim blogumdan uzak durun. İyi günler.

      Sil
    2. Benlik insanın okuduğu her kelimeyle, yaşadığı her olayla gelişen, geliştikçe karakteri sabitleştiren bir gerçektir. Onur bey bu yorumunuzu okuyunca elimde olmadan cevap vermek istedim. Siz hangi hakla, hangi sebeple bir blogger'ın üstelik oldukça başarılï bir blogger'ın sayfasına bu tarz bir yorumda bulunabiliyorsunuz? Edebi kişiliğinizi gerçekler ile alakalï kitaplar olarak kazanmış biriyseniz rica ederim kendinize bir blog açın ve üstün fikirlerinizi bizimle bu yolla paylaşın. Bir başkasının yorumlarına kendinizce rahatsız edici sözler sarf ederek değil.

      Sil
    3. "Kitap okumak" dediğimiz şey insanın okurken kendini dış dünyadan soyutlayabildiği tek eylemdir. Ve bu olayda kişinin zevkine bağlıdır. Eğer bu kişi fantastik,aksiyon,bilimkurgu okuyarak kendini iyi hissediyorsa hiç kimse buna karışma hakkına sahip değildir. Ayrıca sizin bu yaptığınız yorum insanın şevkini kırmaktan başka bir şeye yaramıyor. İnsan nasıl beğenmediği bir diziyi izlemez başka bir şey izler, bu da öyledir. Beğenmediği kitabı okumaz, kendi zevkine hitap eden kitaplara yönelir. Ve herhangi birinin yaptığı gereksiz yorumların, bu arkadaşın zevkini değiştireceğini sanmıyorum. Size o gerçek hayattı anlatan kitaplarla mutluluklar dilerim ;)

      Sil
    4. İlk olarak kız ya da erkek olmak farketmez isteyen istediği kitabı okumakta özgür. Neden böyle saçma bir çıkış yaptığınızı bilmiyorum ama gereksiz bir yorum olmuş. Eğer beğenmiyorsanız bu tarz kitapları size "bir şey katan başka blogları " okuyabilir, yorum yapabilirsiniz. Ama böyle yorumlarla bizleri yargılamaya hakkınız yok.

      Sil
  2. Haha size teşekkür ediyorum karşımda olduğunuz için demek ki doğru yoldayım...Şimdi ben bir dayatma yapmadım aksine direk ve açık bir biçimde düşündüklerimi ifade ettim ve bunu yaparsanız böyle böyle olur dedim çünkü bende kitap okuyan bi insanım ayda iki- üç kitap bitiririm benim demem bundan dolayıdır yoksa banane isterseniz en kötü kitabı okuyun ancak kitap sadece zevk ve eğlence için okunmamalıdır...Sitenin sahibi bana 'anlatsamda anlamazsınız' demiş, küçüğüm ben sana sadece tavsiye de bulunuyorum ister uygula ister uygulama orası sana kalmış sadece hayatınızı boşa geçirmeyin demek istiyorum zaten insanların yüzde doksan beşi boşa geçirip toprağa gömülüyor sizde onlardan olmayın derim ben...Yazdıklarımı saçma bulduysanız demek ki yazdıklarım gayet mantıklı ve aydınlatacı.Hayat hayallerle gerçek olmayan zevklerle ya da gerçek olupta uygulama şansı elde edememiş ve bunu başka yerlerden temin etme gibi zaman öldürücü şeylerle harcamak için çok kısadır, zamanınızı iyi değerlendirin rüyalara değil gerçeklere odaklanın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaç yaşıdasınız bilmiyorum ve açıkcası da umursamıyorum. Yazdıklarınızdan tek anladığım kendi düşüncelerini başkalarına kabullendirmeye çalışan ve kafayı "gerçekle" bozmuş ama en büyük "gercek" buluşların, eserlerin ve keşiflerin önce hayal ile başladığını bilmeyen ve belki de hiç öğrenemiyecek haline üzüldüğüm biri olduğunuz. Üzülmemin tek nedeni görüşünüz de degil son cümleden anladığım kadarıyla hic hayal kurmamışsınız, ya da hic hayallerinizi gercekleştirecek cesaretiniz de olmamış..Elbette insan hiç tatmadığı seyleri anlayamaz bu yüzden size kızmıyorum sadece üzüntülerimi bildiriyorum. Ve gerçek şeylerle bu kadar ilgilendiğinize göre sanat hakkındaki görüşlerinizi sormaya bile korkuyorum açıkçası...Umarım kitapların arkadaş da olabileceğini ve bazı insanların bir kitabı sadık bir arkadaş istediği için, kitabın içindeki karakterin düsüncelerini merak ettiği için ve kendini gerçeklerle bozmuş insanlara rağmen olağanüstü şeyleri hayal eden yazarları taktir etmek için okunabileceğini anlarsınız.
      Hayallerden yoksun gerçek hayatınızda size iyi günler.

      Sil